sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Viikkokatsaus

Se oli sitten sellainen viikko. Liikuin ainoastaan kolmena päivänä, eli liian harvoin. En vain loppuviikosta yksinkertaisesti ehtinyt. No okei, se on huono syy, sillä kiireisimpinäkin päivinä hyötyliikunta olisi onnistunut hyvin. Se vain olisi vaatinut aamulla vähän suunnittelua ja sopivien varusteiden pukemista tai pakkaamista mukaan. Lähes kaikki bussimatkat olisin voinut kävellä ainakin toiseen suuntaan.

Perjantaina olin viihteellä oikein pitkän kaavan mukaan. En edes yritä laskea paljonko join, liikaa kuitenkin. Ainut hyvä puoli oli, että yöllä ei tainnut tulla mieleenkään koukata snägärin kautta kotiin. En muista milloin viimeksi olisi ollut tarve yösyöpöttelylle, ennen se oli enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Pelkkä nestemäinen ravinto vaan aiheuttaa aina järkyttävän krapulan, ja niin nytkin meni lauantai nukkuessa.

Tänään pakotin itseni lenkille. Ei oikein ollut fiilistä, mutta lenkki tuntui kuitenkin hyvältä. En tajunnut, että kuntopolut ovat nyt hiihtäjien käytössä, joten jouduin kiertelemään ja kaartelemaan vähän kummallisen reitin. Tarkoitus oli päästä vähän juoksentelemaan, mutta siellä on niin liukasta joka paikassa, että hyvä kun kävellen pystyssä pysyin. Kengät muistuttivat taas pienuudestaan ja jouduin kipristelemään varpaita matkalla. Ei voi mitään. Uusiin kenkiin on varaa ehkä vuoden päästä, näillä on nyt mentävä.

kävely 85min, 8,2km

Ainiin. Perjantaina sain merkata painoni taas mustalla. Toivottavasti tästä tulee pitkä musta putki.

3 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Hienoa, olet tehnyt suuren elämäntapamuutoksen! Jaksamusta sinulle jatkoonkin :)

Tiitula kirjoitti...

Onnittelut myös minulta! On mukava lukea muiden onnistumisista ja siitä saa itsekin lisää motivaatiota :) Ja allekirjoitan kyllä täysin tuon Omeanaisen kommentin liikkumiseen lähtemisestä.

Tsemppiä uuteen viikkoon!

Calathea kirjoitti...

Sini: Kiitos :)

Omenainen: Täytyy tunnustaa, että jätän kyllä lenkin väliin, jos oikeasti en halua lähteä. Mutta eilenkin oli kyse siitä, ettei vaan erityisesti huvittanut, mutta tavallaan teki mieli lähteä.

Tiitula: Totta, muiden onnistumiset kannustavat itseänikin!