sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Juokse tyttö juokse

Olin vähän hätäinen kun perjantaina jo julistin viikon liikunnat suoritetuksi. Lopputulos on kuitenkin tämä:

ti: nia 60min
pe: kävely 120min, 8,4km
su: kävely/hölkkä 60min, 6,3km

Mahtavaa taas päästä juoksentelemaan! Aluksi kyllä luulin, ettei koko lenkistä tule mitään kun jalat olivat niin jumissa, mutta kyllä se askel alkoi lentää kun vauhtiin pääsin. Tosin taidan olla edelleen vähän puolikuntoinen, kun hölkkäspurttien jälkeen kesti älyttömän kauan tasata hengitystä. En oikein usko, että kuntoni on varsinaisesti voinut huonontua, vaikka viime lenkistä onkin aikaa. Lähtötaso on kuitenkin niin heikko, ettei se paljon voi laskeakaan.

Luulen, että se jalkojen kipeys johtuu lonkan koukistajista. Venyttelin eilen oikein huolella, kuten myös tänään aamulla, ja kohta taas. Tuo lonkan koukistaja on vaan minusta vaikea venytettävä. En tiedä miten sen saisin parhaiten venymään, kun tuntuu etten saa siihen ollenkaan tuntumaa. Altaassa se venytys onnistuu parhaiten!

Olen viikonloppuna herkutellut kaalilaatikolla, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan muodostui seuraavista aineista: kaali, sipuli, porkkana, soijarouhe, lihaliemi. Jos ei muuta, niin taisi nesteet kehossa lähteä liikkelle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi olen tuosta juoksemisesta vähän kade. Liukastumisen pelossa en kuitenkaan uskalla juuri lenkkeillä juuri nyt ja epäilempä, että juoksemiseni jäisi hyvinkin lyhyeen, olen niin rapakunnossa...

Olisi niin hieno tunne juosta! Ehkä sitten keväämmällä...

Calathea kirjoitti...

Pallo: En ehkä olisi vielä viime kesänä uskonut nauttivani juoksemisesta.

Ja tarkoitan "juoksemisella" lähinnä kevyttä hölkkää, jossa vauhti ei todellakaan päätä huimaa.