lauantai 3. tammikuuta 2009

Jäätävä lenkki

Haha, tänään vaaka näytti kaksi kiloa enemmän mitä eilen merkkasin tuonne listaan. Noh, jos se on totuus, niin ei paha silti. Olen syönyt ja juonut sieluni kyllyydestä melkein koko joulukuun, että ihan realistiselta vaikuttaa.

Kävin tänään lenkillä ja hyrrrr kun oli kylmä! Piti tulla lyhyempää tietä kotiin kun meinasin jäätyä pystyyn. Pitäisi ehkä ymmärtää, etten voi lenkkeillä samat kamppeet päällä vuoden ympäri. Mutta mitä ihmettä sitten puen päälleni.. pitäisikö panostaa lämpökerrastoon, toppahousuihin, villapaitaan vai miten häh?

Nyt muuten uskallan sanoa uusista juoksukengistäni sen, että ne ovat kuin ovatkin ainakin sen puoli kokoa liian pienet. Kyllä niillä lenkkeillä voi, mutta vähän varpaat puutuvat etenkin vasemmasta jalasta. Muuten ne ovat tuntuneet hyviltä, joten kelvatkoon.

-kävely 60min, 6,3km
-kauppareissu kävellen 1,7km x2

Haluatteko kuvia syömistäni aterioista? Voin yrittää ottaa aina kuvan, kun teen itse jotain, eli lähinnä viikonloppuisin ja nyt vielä muutaman päivän kun minulla on lomaa jäljellä. Kokeillaan ;)

Tein tänään ruokaa niistä aineksista, mitä kaappiin viime vuodelta vielä oli jäänyt. Soijarouhekastike keitettyjen porkkanoiden kanssa, ja kyytipojaksi kurkkua ja tomaattia, johon heitin päälle fetajämät ja vähän oliiviöljyä sekä pippuria ja suolaa.
Tuo soijarouhekastike taisi kyllä päästä suosikkilistalle, kun on niin älyttömän hyvää, helppoa ja edullista! Sipulia, valkosipulia, rypsiöljyä, paseerattua tomaattia, soijarouhetta, vettä, tabascoa, kasvislientä ja pippuria -> nam :P

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani. Todellakin lähes samankokoisia ollaan. Saako linkittää blogisi?