sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Kuusi asiaa minusta

Sinikka haastoi minut mukaan tällaiseen, joten osallistun tähän blogin teemaan liittyvillä asioilla.

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

1. Syön kotona harvoin ruokapöydän ääressä. Monesti istun tässä koneella tai sohvalla lautasen kanssa. Yritin tämän projektin alkuvaiheessa siirtyä pöytäruokailuun, mutta ei siitä tullut mitään. Ja jos joskus pöydän ääressä ruokailenkin, niin tasan tarkkaan luen samalla jotain, vaikka siitä kuinka napistaan kaikissa laihdutusohjeissa. Jos on ruokaseuraa, laitan kyllä mielelläni pöydän vaikka koreaksi ja istun siinä pitkään ja hartaasti syöden. Mutta en yksin!

2. En käytä hienoa suolaa. Minulla ei ole vuosiin edes ollut sellaista kaapissa. Myllyssä on yleensä karkeaa merisuolaa.

3. Kaupassa asioidessani tykkään kierrellä ja kaarrella hyllyjen välissä tutkien kaikkea ja mieleni tekisi aina kokeilla kaikenlaisia uutuuksia. Olen myös mainosten uhri, tosin nykyään kai vähän liian skeptinen ja kuluttajatietoinen ostaakseni kovinkaan usein mitään uuttaa ja jännittävää. Mutta ruokaa tehdessänikin haluaisin aina kokeilla jotain vähän erilaista, en melkein koskaan mitään mitä olen ennenkin tehnyt.

4. Olen monta kertaa päättäväisesti aloittanut Nutrilet kuurin. Eli juonut aamulla yhden litkun, ehkä toisen vielä päivällä, ja sitten illalla juossut kauppaan hakemaan jotain eineksiä ja sipsejä kun oikeastaan halusinkin aloittaa sen kuurin vasta seuraavana päivän. Tämä on todella säälittävää "laihduttamista". Onneksi olen jo kaukana noista ajoista.

5. Syön seurassa vähemmän kuin yksinään. Tämä pätee edelleen, vaikka ne pahimmat yksinahmimiskohtaukset ovatkin poissa.

6. Olen ollut nuorempana sairaalahoidossa lihavuuteni takia.

Moni tämän onkin jo tehnyt, joten tapani mukaan en haasta ketään.

Ei kommentteja: