sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Jotain hukkunutta

En edes kerro. Yritän nyt vain pelastaa hukkuneen motivaationi, ennen kuin alan moittia itseäni.

Jatkoin ruoanlaittoa tänään vähän samoilla linjoilla kuin eilen, eli yritin käyttää jotain jo pitkään kaapissa lojunutta.

Tällä kertaa se oli lohikastikepussi. En kylläkään tehnyt sitä lohelle, vaan hain lähikaupasta pakasteseitä ja kaveriksi pakastevihanneksia. Kastike ei ole kovin kevyttä, mutta tulipahan syötyä pois. Juomana jotain ikivanhaa piimää, mutta ihan hyvältä se maistui :D Huomenna aion ostaa kunnon salaattiainekset.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Ensimmäistä kertaa vierailemassa blogissasi ja hyvältä vaikuttaa! Tuosta varpaiden puutumisesta sen verran, että kyseessä voi olla hermo ärsytyksen aiheuttama oire, joka ilmenee esim. pitkän kävelylenkin päätteeksi. Itselläni kyseinen vaiva, eikä ainakaan johdu minulla pienistä kengistä. Vaivaan auttaa tietyt jumppaliikkeet:) tsemppiä painonpudotukseen!

Hanna

Calathea kirjoitti...

Hei Hanna!
Kiitos kommentista.
Epäilin kyllä itsekin, että jalassa täytyy olla jotain (muutakin) vikaa. Varpaat saattavat joskus puutua muissakin kengissä ja tuntua samalla tavalla oudolta. Täytyy katsoa onko asiasta haittaa pidemmällä aikavälillä.