maanantai 22. joulukuuta 2008

Laiskaa askellusta

Aamupuuron jälkeen hilpaisin lenkille, mutta mitäpä kävikään! Ei jaksanutkaan jalka nousta tavalliseen tapaan, ei ollut hetkeäkään sitä kevyttä fiilistä, joka etenkin lenkin alussa yleensä tulee. Yritin pariin otteeseen vähän hölkätä, mutta en vaan jaksanut. Tein kuitenkin suunnittelemani pidemmän lenkin, mutta kävelin sitten ihan rauhallisesti.

Syy tähän flegmaattisuuteen ja voimattomuuteen on ihan selkeä: epäterveellinen ruokavalio. Sokerin nuoleskelu (kakkutaikinat ja kuorrutteet) ja muutenkin hyvin hiilarivetoinen ruokavalio ei vaan käy.

Eilen muuten hermostuksissani tein vähän korsetti-treeniä kotilattialla, ja sen seurauksena taisi tänään alaselkä kipuilla kävellessä. Kyllä nuo tavalliset vatsalihastreenit lattialla ovat helvetistä... teen ne ehkä jotenkin väärin, kun aina tuntuu, että sattuu jonnekin ihan muualle kun pitäisi. Suosittelenkin kaikille vatsalihasjumppaa altaassa! Vedessä tuskaiset vatsaliikkeetkin tuntuvat siedettäviltä ja helpoilta, ja niitä voi tehdä vaikka aina altaan päädyssä muutaman uintikierrosten välissä.

Maanantai 22.12.

-ruispuuro
-kahvi

-kävely 85min, 7,9km

-proteiinipasta
-soijarouhekastike (rypsiöljy, sipuli, valkosipuli, purjo, tuore chili, soijarouhe, chilimaustettu tomaattimurska, lihaliemi, mausteet)
-porkkanaraaste

-proteiinipasta + soijarouhekastike
-raejuusto 100g

-kahvi

-rahka Ehrmann 250g
-ananasmurska prk

-juustoja, mätiä, kuohuviiniä

Ei kommentteja: