tiistai 9. joulukuuta 2008

Eräänlainen kurinpalautus

Ei tämä toimi näin. En voi antaa itselleni lupaa olla laihduttamatta, koska tässä käy väkisinkin silloin niin, että lihon. Olo on turvonnut ja paksu, ja vaa'an lukema uhkaa kivuta ylöspäin. Eli stop nyt kaikille tasannevaiheille yms.

Laihduttaminen jatkuu aivan normaalisti. Onhan tässä vielä kaksi kokonaista viikkoa ennen jouluakin. Ajattelin, jos ensi viikon pitäisin ruokapäiväkirjaa täällä. En ole enää aikoihin kirjannut Kiloklubiin syömisiäni muutamaa satunnaista kertaa lukuunottamatta, mutta voisin uhkarohkeasti kirjoittaa ruokailuni tänne. Syön kyllä niin paljon enemmän kuin kukaan, jonka ruokapäivistä olen seurannut, mutta siinäpähän sitten kauhistelette :D

Alkoholista ajattelin pidättäytyä tämän pari viikkoa. Keittiössä kyllä nököttää yksi punaviinipullo, ja voi olla että se sieltä alkaa huutelemaan kun loma alkaa. Että sallittakoon se sitten jos oikeen mieli tekee, mutta muuten ei ole mitään syytä kallistaa kuppia.
Yhdet hautajaiset tässä ennen joulua vielä on, mutta jätän siellä kaiken syömisen mahdollisimman vähälle. Jos esim. isänpäivänä sai huoletta maistella kaikkia kahvipöydän antimia, niin nyt on aika pidättäytyä.

En muuten eilen ollut salilla, vaan tein reissun bussilla kauppaan ja kävelin sieltä kotiin vajaa 4 km. Ihan ei ollut terve olo, mutta hyvää se teki. Tänään kyllä aion mennä salille hikoilemaan ja ehkä mahdollisesti uimaan. Pakko päästä!

---

Todella hurja tulos eilisessä Olet mitä syöt -ohjelmassa olleella miehellä: Kahdeksassa viikossa 17 senttiä pois vatsanympäryksestä! Eikä kiloja ollut lähtenyt kuitenkaan älyttömästi. Olen kateellinen.

Ei kommentteja: