lauantai 18. huhtikuuta 2009

Vatsa kasvaa syödessä

Kuukaudessa kaksi kiloa. Jos se olisi alaspäin, asiat olisivat hyvin. Mutta kun se on ylöspäin.

Minun ei kyllä vieläkään tarvitse ihmetellä miksi näin on. Eilenkin ostin mämmiä (tarjouksessa oli) ja purkin kuohukermaa (no mitä muutakaan) sen kanssa. Samoin kuin eilen olin jo syönyt jäätelön (nokun ilmatteeks annettiin) ja keskiviikkona kävin Hesessä ranskalaisilla (menin vaan seuraksi). Tässä vain muutama esimerkki.

Liikuntakaan ei nyt suju, kun alkuviikosta venäytin selkäni. Pitäisi aina muistaa oikea nostoasento, eikä vaan äkkiä repäistä selällä... Ei tuo alaselkäkipu liikkumista estä, mutta ei vaan huvita kun jatkuvasti särkee ja kävelyasentokin on vähän kummallinen. Täytyy silti pysyä liikkeessä, vaikka hikilenkki ei nyt huvitakaan.

Jotenkin ei nyt kiinnosta tehdä tuolle ruokavaliollekaan mitään. Vaikka läskit ahdistaa ja vaatteet kiristää. En muuten enää muista, miltä tuntui olla 20 kiloa painavampi, vaikka nyt jo muutama lisäkilo tuntuvat ihan hirveiltä. On mulla mahtanut paha olla.

6 kommenttia:

Anskuli kirjoitti...

Hei. Kovasti tsemppiä ja jaksamista sulle. Mulla on menossa vähän samansuuntainen painonpudotus (lue nousu) rupeama. Mikä lie kevätmasennus mikä vie viimeisenkin itsehillinnän ja hallinnan matkassaan. Mutta hienostihan sulla on kuitenkin mennyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Naisen elämä nyt vaan on sellaista vuoristorataa: välillä tympii, välillä taas elämä on yhtä juhlaa. Itse olen hyväksynyt masennuskaudet ja sallin itselleni jopa siihen kuuluvan syöpöttelyn. Kunhan se pysyy jotenkin hanskassa. Sitten on taas voimaa jatkaa terveellisemmällä linjalla, ja tuntuu jopa hyvältä palata kurinalaisempaan ruokailuun.
Elähän anna periksi, huominen on taas parempi! Oikein hyvää viikkoa Sinulle!

Kaloriina kirjoitti...

Ite ketäkin välillä ottaa päähän. Miks jotku voi syödä melkeen mitä vaan, eikä ne siltikään liho? Eikä vastaus suinkaan aina oo siinä, että ne tyypit muka liikkuis enempi. Epäreilua.
Tsemppiä, kyllä se taas tästä, kun saisit jostain ammennettua ittees positiivista voimaa

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Ymmärrettävää, mutta muista pienistä valinnoilla voi tehdä jo paljon. Mm. kuohukerman voi vaihtaa kevyempään kermaan( ja turha sanoa ettei vaihtoehtoja kaupassa ole, kyllä niitä on, kysymään myyjältä jos eu löydy),tai maitoon.Vanilja jätskin kanssakin mämmi maistuu tosi hyvältä( tarkoitan vähärasvaista jätskiä johon tottuu yllättävän nopeasti) Muutenkin kannattaa katsoa kaupasta vähärasvaisia tai terveellisempiä vaihtoehtoja, mutta ei silti kannata liiallisuuksiin mennä. Hyvin sinulla on mennyt ei voi kyllä muuta sanoa. Tympiminen on sallittua!Voimia ja aurinkoa.
pikku myy

Anonyymi kirjoitti...

Samanlaisin fiiliksin sitä on täälläkin oltu, ei vain huvita vaikka tietää itse että jottain pitäs tehdä!!

Tsemppiä alkaneeseen viikkoon!!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Itsellänikin on laihdutusblogi ja taukoilimme näemmä samaan aikaan. Kuukauden verran olin minäkin blogimaailmasta poissa ja ruokailut menivät fiiliksen mukaan ja turhia murehtimatta. Kaksi kiloa oli tännekin sakkoa.

Mutta ei se ole paha. :) Ne ovat nopeasti tlleita kiloja ja ainakin minulla ne näyttäisivät myös lähtevän nopeasti. Toivottavasti näin myös sinulla!

Alku on aina hieman tahmeaa taukoilun jälkeen ja alamäetkin kuuluvat ihmiselämään. Olet päässyt hurjan pitkälle elämäntaparemontissasi, älä anna vastoinkäymisten lannistaa itseäsi!

wertyQ