sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Negatiivinen positiivisuuspostaus

Onhan se paino noussut. Ainakin pari kiloa on tullut lisää. Mutta huomenna aion taas keventää. Toivottavasti edes osa painosta on vain ylimääräistä nesteturvotusta.

Mieli on apea. Tunnen epäonnistuneeni taas niin monessa eri asiassa. Tämä aika on haastavaa syömisten suhteen. Epäilen taas, että olen väärällä tiellä, kun yritän hoitaa mielenterveyttäni laihduttamalla. Tai kun kuvittelen, että laihtuminen on ainoa ratkaisu ongelmiini.

---

Ehkä nyt, kun mieleni tekisi vain vajota pimeään vaatehuoneen nurkkaan loppuiäksi, on hyvä pohtia muutama hyvä asia ulkonäössäni.

-Minulla on melko sirot nilkat
-Käsivarteni ovat hoikat suhteessa vartalooni
-Huulet ovat ok
-Hiukseni ovat paksut

Siinähän niitä jo onkin. Ihanaa, kun voi tuntea itsensä kauniiksi naiseksi juuri sellaisena kuin on... *angst*

3 kommenttia:

Aaamu kirjoitti...

Voi tsemppiä! Toivottavasti saat hyvästä vireestä ja mielestä kiinni. Tosiaan jos liian pitkään syö mitä sattuu, niin on vaikea palata ruotuun...Tiedän=(

Jaana kirjoitti...

Moikka!

Löysin blogillesi erään toisen blogin kautta (ehdin jo unohtaa osoitteen, muuten mainitsisin sen tässä) ja kiinnostuin. Itse aloin tänään kirjoittaa blogia elämäntapamuutoksen yrittämisestä ja laihtumisesta. Ajattelin sitten heti ensi töikseni etsiä samanhenkisiä ihmisiä netin ihmeellisestä maailmasta jakamaan kokemuksia ja tuntemuksia. Otahan yhteyttä jos kiinnostuit :)

Memphis Black kirjoitti...

En usko - niin kuin et ilmeisimmin sinäkään - että laihtuminen olisi ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Mutta siihen taas uskon, että siinä prosessissa voi oppia itsestään yhtä ja toista, ja se taas voi auttaa enemmän kuin uskotkaan.

Pohjimmiltaan se fyysinen tekeminen, uudeksi muuttuminen, itse prosessi, ei ikinä ole pelkkää ulkokuoren muutosta vaan siinä paketissa tulee paljon muutakin.

Toivotan taas kovasti tsemppiä ja jaksamista, ja samalla lämpimät kiitokset kommentoinnistasi!
Kaikki menee hyvin, jatkat vaan oikealla tiellä, luotat itseesi ja omaan tekemiseesi niin hyvä tulee.