sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kevät! Aurinko! Luonto! Voisin lentää!

Täytyy äkkiä kirjoittaa kun on jotain hyvää kerrottavaa.

Mahtava ilma, mahtava lenkki!

Löysin upeat lenkkimaastot tästä lähistöltä. Tai olen kyllä tiennyt niiden olemassaolosta, mutta jostain syystä en ole aiemmin sinne suunnalle eksynyt. Ihanaa, keväinen luonto on parasta mitä tiedän, ja nyt ainakin on selvää, missä siitä tulen nauttimaan.

Hölkkä sujui kuin lentäen, tuntui että olisin voinut juosta loputtomiin. Olisin varmasti tehnyt paljon pidemmän lenkin, ellei jo alkumatkasta ilmaantunut vessahätä olisi pakottanut kotiin.

Nyt on siis hyvä mieli, mutta katsotaan mihin tämä vuoristorata seuraavaksi suuntaa...


Viikon liikunnat:
ke pyöräily 17min 5,6km
to kävely/hölkkä 75min 7,7km
pe kävely/hölkkä 55min 5,9km
la pyöräily 45min 10km
su kävely/hölkkä 75min 8,2km

3 kommenttia:

Liian paksu perhoseksi kirjoitti...

Hei
Hyvä että kuntoilu kiinnostaa. Mutta olepa varovainen ettei sinulla mene nivelet jos innostut liikaa juoksemaan. Ne ainoat juoksuaskeleet mitä otat niin ainoastaan pehmeässä maastossa. Elopainoa on kuitenkin vielä reippaasti.

Minäkin laihdutin 4 kiloa 7.4:ttä =) Voi että kun suklaa maistuisi.

Calathea kirjoitti...

Liian paksu perhoseksi:
Ehkä saan tuon minun "juoksuni" kuulostamaan vauhdikkaammalta kuin se onkaan. Juoksen tosiaan vain pehmeällä alustalla eikä vauhtikaan päätä huimaa. Hölkkäilen kevyesti ja kuulostelen jatkuvasti niveliäni.

Mahtoi olla kullan arvoiset neljä kiloa ;) Onnittelut!

Hulikku kirjoitti...

Hei !
Minä osuin sattumalta tänne, ja selasin mielenkiinnolla "vuoristorataa". Minulla on/oli samantyylinen ongelma- vuoristorata-. Siitä kun pääsis yhden, pienenkin, pykälän eteenpäin olis hyvä, eikö niin? Minä onnistuin tarkentamalla kaikkea mitä laitoin suuhuni.Liikunta on hyvä, mutta se kohtuus on tärkeä,jotta jaksaa myöhemminkin. Jaksamista- kyllä sinä onnistut.