keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Läskilomalla paino ei nousekaan?

Paino on noussut yllättävän vähän. Tänä aamuna vaaka näytti 95,4kg, vaikka minusta se olisi voinut helposti näyttää 100kg. Täytekakkua, suolaisia leivonnaisia, sipsejä, suklaata, salmiakkia, alkoholia, kebabbia, After work -buffet, kermajuustoja... joka päivä jotain! Näilläkö en ole saanut itseäni lihoamaan tuon enempää? Varaudun kyllä vielä loppuviikosta ja ensi viikollakin kohtaamaan hurjempia lukuja.

Liikunta on jäänyt harmillisesti taka-alalle. Tai no, viime viikolla loppunut työharjoittelu tosin kävi aivan riittävän hyvin liikunnasta, ja tälläkin viikolla ehdin jo lenkille ja kävin tanssimassa, vaikka olo on vähän kipeä (voi kyllä, TAAS tuntuu puolikuntoiselta). Erehdyin ottamaan muutaman juoksuaskeleen asfaltilla, ja sain heti jalkani kipeäksi. Täytyisi vaan malttaa odottaa kuntopolkujen kuivumista ja säästää ne juoksuaskeleet sinne.

Aika paljon kyllä lenkillä häiritsi liian pienet lenkkarit. Onneksi ne eivät sentään hierrä, mutta varpaiden puutuminen tuntuu myös inhottavalta ja vie pois osan lenkin tuomasta nautinnosta. Täytyy kai vaan tottua.

Nyt syön aamiaiseksi luomua ruispuuroa luomuilla kauraleseillä, ja sekaan taidan heittää mahtavia goji-marjoja, kun mustikoitakaan ei nyt ole.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kertomuksesi painon nousemattomuudesta kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.. meitä on varmasti monta, jotka jännityksellä seuraavat miten tarina jatkuu :)

Ja hei, elä ihmeessä kärsi liian pienistä lenkkareista, siitä ei ole kuin harmia ja mahdollisesti jopa ihan oikeita ongelmia. Et sinä mistään saisi vaikka lainaksi sopivampia?

hipsiäinen kirjoitti...

Mitä jos kokeilisit jääkiekkoilijoiden ikikonstia: vie lenkkarit saunaan ja yritä siellä lämmössä muokata niistä sopivia. =)

En minäkään suosittelisi pitämään liian pieniä lenkkareita. Itse olen tehnyt sen joskus vuosia sitten ja edelleen on ruma muhku pikkuvarpaan kyljessä. Ei ole kivaa. =(

Aura kirjoitti...

Kiitos tuosta Goji-marja linkistä. Olen etsinyt niitä joka paikasta -huonolla menestyksellä. Hyvinvointi tavaratalon olin kokonaan unohtanut.

Pienet lenkkari on huono juttu! Koita jos jostain saisit sovivammat jalkaasi..

Calathea kirjoitti...

Helkaneiti: Juu, tosiaan liian hyvää ollakseen totta.

hipsiäinen: Tuota saunakikkaa voisin kokeillakin. Vaihtoehtona on siirtyä takaisin vanhoihin markettilenkkareihin, joissa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta joiden iskunvaimennusominaisuudet tuskin ovat kummoiset.

Aura: Itse ostan goji-marjat irtokarkkikaupasta. Halpaa!