perjantai 6. maaliskuuta 2009

Vihdoinkin

Kas, olipas pudotus tällä viikolla! Se tarkoittaa sitä, että en ole kuin viikon jäljessä tavoitteistani. Hyvähyvähyvä.

Vaikka on tämä kyllä hauskaa, kun pitsalla ja laskiaispullilla laihtuu. Tähän kyllä sopii mitä parhaiten telkkaristakin tuttu lausahdus "Kuluta mitä syöt, syötpä mitä tahansa!" Fyysinen työ on pelastukseni, en halua enää koskaan koulun penkille istumaan, siis ihan kirjaimellisesti istumaan.

Huonojakin uutisia on. Käyttämäni uimahalli suljetaan kokonaan korjaustöiden vuoksi. Se tarkoittaa sitä, että viime keskiviikkona oli viimeinen vesijumppa osaltani tänä keväänä. Eikä enää ole asiaa kuntosalillekaan. Voi itku! Harmittaa ihan tositosi paljon. Tiedän, ettei minun tule lähdettyä minnekään muualle uimaan, kun joutuisi kahdella bussilla kulkemaan, ja voi olla että kuntosaliharrastuskin jää. Tuossa aika lähellä olisi naisten oma kuntokeskus, mutta en uskalla edes ajatella niitä kuukausimaksuja, joita siellä vaaditaan.

Mutta. Toivotaan, että pian tulee kuiva ja lämmin kevät, että pääsen kuntopolulle juoksentelemaan. Nyt olisi tärkeää, että saan pidettyä itseni aktiivisena, enkä masennu uimalan sulusta.

1 kommentti:

Calathea kirjoitti...

Omenainen: Kiitos onnitteluista :)

Täytyy varmaan alkaa uloiluttamaan noita tehokkaiksi todettuja kävelysauvoja. Täällä etelässä onneksi tiet sulavat aikaisin...