torstai 19. maaliskuuta 2009

Löysäys

Päätin pitää sen aiemmin jo puhutun laihdutusloman. Oikeastaan se tarkoittaa vain sitä, etten päivitä painoani minnekään muutamaan viikkoon. Yritän yhä pitää syömiset jotenkin kurissa ja pysyä aktiivisena. Viikon päästä toivon pääseväni kevään ensimmäiselle hölkälle.

Tämä maaliskuu on aina yhtä stressaavaa aikaa. Ja toisaalta nyt on joka viikonlopulle tiedossa syitä juhlia, enkä halua tiukistella kun muutenkin ahdistaa.

Painon päivitän tänne seuraavaksi 10.4. Saatan kyllä silti kirjoitella kuulumisia ja varmaan väliaikatietoja painostakin, kun en kuitenkaan malta pysyä pois vaa'alta.

Yritän myös keksiä itselleni jonkin muun säännöllisen liikuntamuodon kun vesijumppa (ja uinti ja kuntosaleilu) jäi kokonaan pois.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan! löysin juuri blogisi, ja luin sen läpi. Täytyy vielä kahlata myös entinen blogisi!

uskomattoman hienosti olet onnistunut pudottamaan painoasi, ei voi sanoa muuta kun WAU. Takapakkeja nyt tulee kaikille joskus, mutta kokonaispudotuksesi on todella upea.

Anteeksi kun kysyn, varmaan ehkä vanhemmassa blogissasi on tietoa asiasta, mutta olet siis ilmeisesti saanut apua jostain laihdutuslääkkeestä aiemmin..? Onko sulla diagnosoitu joku syömishäiriö?

Asia kiinnostaa, koska itsellä juuri diagnosoitiin bulimia. En ole juurikaan oksennellut, mutta paastonnut. Ja lihonut ja laihtunut hurjia määriä..tuossa tuli puolessa vuodessa 25kg painoa lisää. Nyt sitten olen hakenut tosiaan apua ongelmaani, ja pitää katsoa onnistunko oppimaan normaalin syömisen kaavan!

Tsemppiä sulle, mun blogi löytyy osoitteesta http://blogitus.net/aaamu/ . Siellä tosin on kaikenlaista muuta kuin laihdutusjuttujakin, mutta pääpaino ompi niillä=)

T.Aaamu

Calathea kirjoitti...

Heips Aaamu!

Kyllä, söin muutaman kuukauden (en enää muista kauanko?) Acomplia-nimistä laihdutuslääkettä, joka vedettiin pois markkinoilta ilmeisesti turhan negatiivisten sivuvaikutusten vuoksi.

Itse tosin koin lääkkeen positiiviset vaikutukset huomattavasti negatiivisia merkityksellisimpinä, joten minua harmittikin kun lääkkeitä ei enää saanut. Oikeastaan tuosta pitämästäni painotaulukosta voi nähdä, milloin olen lääkkeet lopettanut...

Minkääntyyppistä syömishäiriötä minulla ei ole diagnosoitu, mutta toisaalta eipä kukaan ole sitä tutkinutkaan. Itse voisin itselleni diagnosoida BEDin, ja erilaisten ahmimiskohtausten kanssa olen joutunut ja joudun yhä kamppailemaan.

Olisin tämän projektin alussa halunnut itselleni ammattiapua, mutta koska vain rahalla saa, olen joutunut terapoimaan itse itseäni.

Käyn tutustumassa blogiisi ja voisin itseasiassa kirjoittaa tämän projektin historiasta kokonaisen oman entrynsä.

Kiitos kommentista ja paljon tsemppiä myös sinulle!

hipsiäinen kirjoitti...

Hei! Aaamun tapaan löysin juuri blogiisi ja kahlasin sen läpi. Paljon olet ehtinyt ja ilmeisesti edellisen blogisi aikana vielä lisääkin.

Pudotuksesi on hieno! Jatka vaan tsempillä, niin hyvä tulee. Taidankin jäädä seurailemaan jatkoasi.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Calathea. Lisäilisin blogisi omaan blogilistaani, jos se sinulle sopii?

Anonyymi kirjoitti...

löysin blogisi oli mukava lukea sitä. Olet paljon tehnyt töitä kaikesta päätellen. Tanssiminen olisi varmaan mukavaa liikuntaa sinulle siis tanssilavoille tai muuten. Ratsastamistakin osaan suositella sekin on mukavaa ja rentouttavaa. Kannattaa kokeilla ehkä joku näistä on sinulle hyviä.
Kaikkea hyvää. Jään seurailemaan blogiasi.
t.pikku myy

Calathea kirjoitti...

Hipsiäinen:
Tässä blogissa näkyy jo edellisen blogin aikana saavutetut tulokset. Tervetuloa vaan :)

Sotanorsu:
Juu, tottakai se sopii. Kiva juttu!

pikku myy:
En oikein osaa ajatella tehneeni töitä minkään eteen, vaikka kai se niinkin on...

Jokin tanssiharrastus olisi kyllä mieluinen, nia-tanssiahan jo harrastankin. Ja ratsastus - se vasta ihanaa olisikin! Ei vaan köyhälle opiskelijalle mitenkään realistinen liikuntamuoto, valitettavasti. Täytyy vaan jatkaa omasta hevosesta haaveilua...

Ihmeentekijä kirjoitti...

Heips, olen itse aloittanut kuukausi sitten saman projektin ja suurin piirtein samoista lähtökohdin, toki taidan olla sinua paljon vanhempi ja näin ehkä kauemmin ollut "runsas" nainen.

Älä nyt anna perikis ja koetahan päästä noiden sortumisten yli... olet päässyt niin hyvään tulokseen, ettei sitä mielestäni kannata riskeerata. Helpolla se tulee takaisin ja mieti miten kauan tuon kilomäärän pudottamiseen on mennyt. Oletko jo laskenut uudelleen BMIsi? Et varmaankaan ole enään sairaanloisen lihava...

Eli koetahan löytää uusi tsemppi ja päästä noiden repsahtamisten yli. Luo mielikuva siitä miltä juhannuksena näytät ja mitä silloin puet päällesi.

Laihdutusiloa,
Ihmeentekijä