lauantai 7. maaliskuuta 2009

Sano se kuvin




Olen tosi huono tämän kuvankäsittelyn kanssa, mutta näkeehän tuosta jo muutoksen. Voi apua kuinka paksu olen ollut...

Nuo vaatteet ovat kyllä järkyt xD Taisin valita ne alunperinkin niin, että näyttäisin mahdollisimman rumalta.

P.S. Kukaan perheenjäseniä lukuunottamatta ei ole maininnut mitään painostani. Eivätkö ihmiset huomaa, vai eivätkö vain uskalla sanoa mitään. Vai eikö niitä kiinnosta? Minulle laihdutus on ehkä 80% ulkonäkökysymys, vaikka muiden syiden kai pitäisi painaa enemmän...

14 kommenttia:

Montana kirjoitti...

Vau, eroa on tullut todella huomattavasti!

Ihme, ettei kukaan ole sanonut mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuon toden totta huomaa! Valtava muutos aikaisempaan! Hienoa :) :)

Paino on varmasti edelleen suurelle osalle vaikeasti puhuttava aihe. Ihmiset eivät ehkä kuitenkaan tunne oloaan niin hyväksi "tunkeutuessaan" niinkin henkilökohtaiselle alueelle kuin painosta puhuminen.

Mutta varmasti oma olosi ja muutoksesta selvästi huokuva hyvä mieli on tärkeämpää kuin kenenkään tunnustetut puheet sillä muutos todellakin on huomattava, ilman sanojakin. :)

Tsemppiä jatkoon projektissasi!

Anonyymi kirjoitti...

Vau upeaa hienoa HYVÄ SINÄ ja älä luovuta.... Olen huomannut saman etteivät ihmiset kovin helposti puhu laihtumisesta. Minä kun aikoinaan laihduin niin vasta 20 kilon jälkeen joku uskaltautui sanomaan jotain. Mutta ole ylpeä saavutuksestasi.

T:Liian paksu perhoseksi

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava ponnistelu jo takana. Jatka samaan tahtiin!
t.samoissa lukemissa kamppaileva

Anonyymi kirjoitti...

Upea muodonmuutos!

Läheisten kommentoinnin puute kieltämättä harmitti itseänikin, kun viime vuonna laihdutin toistakymmentä kiloa. Toivoin laihduttamisella piristystä seksielämään (ja elämään muutenkin), mutta mies ei ole laihtumista kommentoinut mitenkään, ellei sitten erikseen asiasta kysy.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoo likka! Tässä itsellekin puhtia tarttumaan kiloihini. Kiva seurata blogiasi ja huomata että sitkeys palkitaan... tsemppiä ja perässä tullaan :P

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ihan selkeä ero! Miksi läheiset eivät huomaa? Moni asia varmaan. Pudotusta on ainakin hankala huomata jos näkee usein.

x kirjoitti...

Onneksi olkoon saavutuksesta ja tsemppiä eteenpäin!

lisäksi:

Hei hömppää! Haastan sinut meemiin, katso ohjeet
http://maximalia.blogspot.com/2009/03/satunnaisuus-meemi.html

PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni kirjoitti...

Mahtavaa! Kyllä huomaa eron kuvissa. HIENOSTI MENNYT!

Pitäs ittekki ottaa sivuprofiilikuva.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi upeasti on sinulla mennyt - ero on merkittävä. Hienoa! Onnittelut!
Pinkki ja punainen sopivat minusta ihan hyvin yhteen ja saatan itsekin joskus pukeutua sellaiseen väriyhdistelmään. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Wau, onneksi olkoon!

Minun piti aikoinani pudottaa lähes 30 kiloa, ennenkuin aloin saada ulkopuolista palautetta. Älä masennu, vaikka ihmiset eivät kommentoisi. Itse olin lähinnä vaivaantunut "sä oot laihtunut"-kommenteista.

Laihtuminen on kyllä selkeästi parantanut itsetuntoani mutta samalla olen huomannut muuttuneeni ihmisenä. Enkä välttämättä hyvään suuntaan. Minusta on tullut selkeästi pinnallisempi, sekä suorapuheisempi. Ja vähemmän kiltti. Toki positiivisia muutoksiakin on havaittavissa; osaan puolustaa itseäni ja sanoa mielipiteeni.

Tsemppiä jatkoon!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Todella hieno pudotus sulla takana! Tuloksen kyllä huomaa aivan selvästi.

Calathea kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!

Anonyymi: Painosta puhuminen on arka asia, myös itselleni. Toisaalta ymmärrän, ettei omasta saati muiden painosta haluta pahemmin mainita.

Maureen: Itselläni vaatekaappi näyttää hyvin tummalta, muutamia väripilkkuja lukuunottamatta. Joten ei ihan ole minulle tyypillinen asu kuvassa.

Möhkis: Kyllä minäkin voisin vaivautua kommenteista, enkä niitä siksi välttämättä kaipaakaan. Mutta pohdin ennemminkin sitä, huomaavatko ihmiset ylipäätään. Olen myös jonkin verran pohtinut sitä, miten laihtuminen muuttaa persoonallisuuttani. Vielä en ole huomannut suuria muutoksia, mutta uskoisin, että jos joskus saavuttaisin normaalipainon, jotain voisi tapahtua.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa kehitystä. Hirveästi tsemppiä koitokseen. Itselläni on samankaltainen menossa, mutta aivan puhtaasti terveydellisten syiden takia. 104kg oli lähtötilanne, nyt 97. Tavoitetaso on noin 80kg kieppeillä. Mielettömästi tsemppiä.