keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Suolet mykkyrällä

Eilinen tanssi tuntuu pakaroissa ja sisäreisissä. On se vaan mahtavaa, että on olemassa noin hauska ja mukava liikuntamuoto.

Kiva myös huomata, että tämä ryhtiliike näkyy nyt jo vaa'alla. Sillä on minulle niin suuri merkitys, että tulokset näkyvät heti, eivätkä kuukauden tai puolen vuoden päästä. Vaikka tietysti puolessa vuodessa tapahtuva muutos se vasta ilahduttaakin.

Jostain syystä olen kärsinyt kovista vatsakivuista viime päivät. Mahtoikohan äkillinen moskan lapioimisen lopettaminen pistää suolet mykkyrälle? Liian vähän punkkua ja liikaa kuituja?

Vitamiinikauppaan pitää marssia heti kun jostain ilmaantuu muutama euro taskun pohjalle.

Illalla ves'jumppa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää

Anonyymi kirjoitti...

Tanssiminen on kyllä sellainen harrastus, että jos löytyisi joku tarpeeksi kevyt muoto löytyisi niin sitä haluaisin itsekin kokeilla =) Tsemppiä! =D

Anonyymi kirjoitti...

Minkä takia vitamiinikauppaan? Mun maha ei siedä niitä yhtään ja ihokin tulee täyteen näppyjä siitä titaanidioksidista, mitä niissä melkein kaikissa on... ainakin nappimuotoisissa:-(

Calathea kirjoitti...

Sinikka: Kiitos ja sitä samaa - ystävänpäivähän on joka päivä :)

Daami D: Voin suositella Niaa. Siinä voi tehdä kaiken juuri niin kuin itse haluaa.

nikkeliallergikko: Koska en ilmeisesti saa kaikkia tarpeellisia vitamiineja syömästäni ruoasta. En minäkään ihan 100% ole minkään pillerinsyömisen kannalla, mutta jos sillä pääsisi eroon tästä pitkään jatkuneesta flunssakierteestä niin olen valmis kokeilemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jos katsoo finelin sivuilta hiilhydraatti ja sieltä laskee hiilarit mahdollisimman minimiin, ei jää pöpille energiaa. Se toimii useimmiten, jopa silloin, kun mulle ei viime keväänä antibiootit auttaneet. Mut kokeilla kannattaa - esimerkiksi meillä tehdään joka päivä itse luomusuklaata:-)