perjantai 20. helmikuuta 2009

Perimmäinen ongelma

Uskottelin viime entryssä itsellenikin, että ihan hyvin tässä on mennyt. Kaikki voivat kuitenkin todeta viereisestä painonkehitystaulukosta, että ihan niinkään ei voi sanoa. Pariin kolmeen kuukauteen ei ole oikeastaan tapahtunut minkäänlaista muutosta. Tiedän itse tasan tarkkaan missä on vika, minun ei tarvitse heittää ilmoille yhtään epätoivoista kysymysmerkkiä.

Nyt ollaan nimittäin laihduttamiseen liittyvän perimmäisen ongelman äärellä. Sen voi kukin nimetä miten haluaa: tahto/motivaatio/itsekuri/itsehillintä/arvojärjestys/nautinnonhalu tmv.

Saattaa olla, että kaivan kuoppaa itselleni, mutta uskon, että vähäisellä liikunnalla on ollut itselleni suuri merkitys. Näin ei tietenkään saisi olla, että liikkumiset tai liikkumatta jättämiset vaikuttaisivat suoraan syömiseen, mutta en ole päässyt niin pitkälle tässä projektissa, että voisin pitää niitä erillään.

Mutta vielä on mahdollista saavuttaa asettamani tavoite. Vai onko?

2 kommenttia:

Montana kirjoitti...

Todellakin onnistut! Olet jo laihtunut 20 kg, pystyt kyllä niihin loppuihinkin.

Oletko ajatellut pitää pientä "lomaa" laihduttamisesta? Eli yrittäisit pitää painosi samassa kuin nyt, ja jonkun ajan päästä (viikko, kuukausi, puoli vuotta) jatkaisit sitten laihduttamista.

Keittiövaaka kirjoitti...

Mielestäni sekä M että O tuossa ylempänä ovat asian ytimessä! Eikä muuten ole 1 ja 2 kertaa, kun tuollainen "laihdutusloma" saattaakin johtaa parin kilon tiputukseen ihan "itsestään", vaikka söisikin kulutuksensa mukaisesti!