sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Nyt pomppas

Ensimmäinen plussamerkintä kirjanpitoon, argh! Ja tänään vaaka näytti vielä enemmän, 98,4kg. Olen kyllä täysin ansainnut tämän nousun, mutta nyt vaan pelottaa, että saanko suuntaa enää käännettyä. Ei ole apuna lääkkeitä, ei mitään... Syöminen on niin mukavaa ja olutkin taas hyvää, nyt kun sen makuun viikonloppuna pääsi.

Vaikka ei kai tässä auta ihmetellä. Juhlat on nyt juhlittu, ja tänään on taas ensimmäinen terveellinen päivä. Lasken vaikka kaloreita noin suunnilleen vähän aikaa, niin tulee se oikea tatsi tähän.

Tavoitteena on ensi viikkoon saada paino sinne, missä se on alimillaan käynyt. Tai edes alle 98. Tavoite koko loppuvuodeksi voisi olla päästä 95 kiloon, sillä joulua ei voi vain ohittaa, vaan kyllä ne kinkut ja suklaakonvehdit tulevat väkisinkin vielä vastaan.

Olen huonolla tuulella.

/Lisäys.
Tein lenkin tihkusateessa, 1h 15min. Alkumatkasta tuntui, että polvi ei kestä ja lähdinkin tekemään lyhyempää lenkkiä, mutta pidensin matkaa kuitenkin loppupäästä kun kipu hävisi lähes kokonaan. Nyt myöhemminkään ei ole ollut juurikaan ongelmia, eli tuntuu, että kävely on ainakin sopivaa liikuntaa tällä hetkellä. Tiistaina on tanssi, siellä täytyy varmaan jättää ainakin hypyt tekemättä. Katsoo nyt.

Ruokaa tekee mieli jatkuvasti.

Ei kommentteja: