keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Kipua

Kiitos muuten kaikille onnittelijoille ja tsemppareille! En oikein muista tai osaa suhtautua kaikkiin onnitteluihin, mutta tietysti ne aina lämmittävät mieltä. Useimmiten sitä ei itse ymmärräkään minkälaisen työn on jo tehnyt.

En ole vielä saanut yhtään spontaania "oletpas laihtunut!" -tyylistä kommenttia, ja joskus epäilen, että näkyykö pudottamani kilot oikeastaan missään.

Nii. Mutta piti tulla kirjoittamaan ihan muusta. Meinasin ensin unohtaa koko vesijumpan illalla, mutta onneksi havahduin sen verran ajoissa, että ehdin vielä ihan hyvin mukaan. Täytyy vaan nyt ikäväkseni tunnustaa, että mulla kremppaa polvi nyt siihen malliin, etten uskaltanut tehdä sillä liikkeitä ihan täysillä. Se on ollut jo pari päivää kipeänä, mutta toivoin hiljaa mielessäni, että kipu menisi ohitse. Vaan ei hyvältä vaikuta. Mitään kiertoliikkeitä en uskalla sillä tehdä lainkaan, naksuu ikävästi ja vihloo naaman irveeseen.

En tiedä olisiko parasta nyt vaan antaa polven levätä ja ottaa ihan rauhallisesti, vai pitäisikö liikkua ja tehdä töitä kivun sallimissa rajoissa. Ymmärtääkseni nykyään kannatetaan liikuntaa kaikenlaisten kipujenkin hoitoon, mutta kai se vähän riippuu vamman laadusta, olisiko lepo enemmän hyödyksi.

Harmittaa. Onneksi voin ensi viikon tarvittaessa ottaa hyvinkin rennosti, mutta ei ole kiva jos kipu estää minua toimimasta normaalisti...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen että kokeilisit polveen kipugeeliä pari kolme kertaa vuorokaudessa, esim. Voltarenia. Antaisin kipeän polven myös levätä ihan rauhassa ensin muutaman päivän ja sitten vasta liikuntaa kivun sallimissa rajoissa. Toivottavasti vaiva menee pian ohi. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Olet saanut kyllä upeasti painoasi putoamaan. Toisin kuin minä. Onnea nuuten uudelle blogillesi. On ollut niin ohjelman täyteisiä päivä ettei ole ehtinyt käymään monessakaan blogissa.
Tsemppiä jatkoon.