keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Vieroitusoireita

Nyt on elimistö sekaisin. Tajusin vihdoin, mistä on kyse tässä oudossa olossa. Kuukautisoireitahan tässä pukkaa päälle, tosin ilman sitä punaista tulvaa. Näin on käynyt joskus ennenkin, kun kroppani on ollut jossain muutostilanteessa, ja tässä tapauksessa uskon muutoksen johtuvan Acoista. Pillereiden lopettamisesta alkaa olla nyt sen verran aikaa, että lääkepitoisuudet ovat varmaankin huomattavasti jo laskeneet elimistössäni.

Päätin ottaa eilisen tanssin rauhallisesti, ja otinkin. Tosin välillä tuntui, että olin jossain ihan muissa maailmoissa, kun en jaksanut keskittyä jatkuvasti. Vaikka toisaalta tämä taisi olla ensimmäinen kerta kun en sekoillut koreografioissa juurikaan.
Tanssin jälkeen normaalisti syön jotain pientä proteiinipitoista, mutta eilen painelin kauppaan ostamaan leipää ja salmiakkia. Ja annoin itselleeni oikein luvan syödä niin paljon kuin huvittaa. Jotenkin olin niin hämmentynyt kummallisesta olostani, että päätin olla rajoittamatta itseäni. Ja minähän sitten söin. Salmiakitkin söin kaikki, vaikka ne olivat pahoja. Yritin varmaan etsiä jotain turvaa vieraaseen olooni.

Mahtoikohan tuo viikonloppuinen outo kuumeilu ja pyörtyminenkin liittyä jotenkin Acoihin? Nooh.. kaipa elimistö tähänkin taas tottuu. Jos tuntuu, että kummallisia oireita jatkuu pidempään, otan yhteyttä lääkäriin.

Ei kommentteja: