perjantai 15. tammikuuta 2010

Ongelma

Minulla on nyt ongelma. Kaikki talvikävelykenkäni hiertävät niin, etten enää pysty kävelemään yksilläkään pidempää matkaa. Olen yrittänyt etsiä alennusmyynneistä edullisia ulkoilukenkiä, mutta huonoin tuloksin. Vähän pistää nyt ärsyttämään.

Eilenkin oli hyvä ajatus kävellä kaupunkiin asioille ja kävellä vielä takaisinkin, mutta minun oli pakko tulla bussilla kotiin. Eihän tästä tule mitään jos en pääse kunnolla ulkoilemaan ennen lenkkarikelejä!

to
kävely 3,8 km

6 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Se tahtoo olla, ettei halpis kengissä löyvvy semmosia kunnollisia.
Pitäisi osata aatella, että mieluummin esim. ostat 100€ kengät jotka on kunnolliset kuin ostat talven aikaan esim. 4-5 30€ kengät, ja kaikki on huonoja! ;)
Ite tein ison sponssauksen kenkiin, ostin kunnolliset Coretex kengät - eikäö hierrä eikä hankaa! Kun miulla tahtoo halpis kengissä olevan tuo ongelmaä!

Calathea kirjoitti...

Niinpä. Olen panostanut kunnon (kesä)juoksukenkiin, mutta niillä ei näillä keleillä paljon ulkona liikuta.

Olen haaveillut kunnollisista Coretexeistä, mutta tällä hetkellä ei vaan sellaisiin ole yksinkertaisesti varaa. Kaikki talvikenkäni taitavat tällä hetkellä olla kirppiskamaa...

Sotanorsu kirjoitti...

Itsellä on kanssa sama tilanne ollut, että kengät tuottaa jatkuvasti ongelmia, eikä ole varaa uusiinkaan. Itse laastaroin pahimmat paikat etukäteen, jos tiesin, että kävelyä paskoilla kengillä on tulossa. Samoin kahdet päälekkäiset urheilusukat on auttaneet, varsinkin jos hiertäminen on johtunut siitä, että kenkä pääsee liikkumaan jalassa. En tiedä missä tuon taika on, mutta niin vain kävi.

tällä hetkelläkään kengät ei ole mitkään tosi hyvät, kipeäksi tulee pitkästä kävelystä, mutta ei sentään hankaa eikä raasta enää.

hyvää alkanutta viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Katsoin blogiasi ensimmäistä kertaa. Harmittaa puolestasi, kun painoa on laihtumisen sijasta tullut lisää. Kerronkin sinulle oman laihdutuspillerini, jonka sain eräältä mieheltä. Muokkasin siitä oman ja menossa on jo kolmas pilleri. Eli leikkaa pahvista tai muovista ympyrä ja kirjoita siihen OMA LAIHDUTUSPILLERI. Ensimmäinen voi olla juomalasin kokoinen. LAita pilleri lautasellesi ja ruokaa pillerin ympärille. Eikä ole olemassa santsikieroksia. Kun olet hetken käyttänyt pilleriäsi voit suurentaa ympyrää. Ja voin sanoa, että varmasti toimii. Itselläni on mennyt vuoden aikana 20 kg alaspäin. Stemppiä tälle vuodelle!!

Haaveilija kirjoitti...

Tsemppiä laihdutukseen!

Memphis Black kirjoitti...

Mites siellä tätä nykyä menee?
Annahan kuulua itsestäsi, ei se ota jos ei annakaan! :)