lauantai 13. kesäkuuta 2009

Vapaa

Päätin, että pidän koko kesän vapaata laihduttamisesta. En edes yritä elää kevyesti. Syksyllä kun työt loppuvat, katson tilannetta uudestaan ja tarvittaessa otan yhteyttä lääkäriin ja tutustun Reductiliin.

Viime viikolla paino teki kummallisen notkahduksen, ja luulen että se on se minun "oikea painoni". Nyt tuntuu taas sormet olevan turvoksissa ja kehossa nestettä vähän ylimääräistä. Eikä ihme kaikkien sipsien ja muiden namistelujen jälkeen.

Vaa'alla käyn yhä viikottain ja 100kg on raja, jolloin mun laihdutusvapaa raukeaa ja pakko nostaa taas kissa pöydälle. Mutta muuten tietysti yritän muistaa terveellisen ruokavalion ja välttää ihan hillitöntä mätöstelyä.

Kirjoittelen tänne edelleen satunnaisesti ja ainakin painotaulukkoa päivittelen. Aiheita kirjoitella kyllä löytyisi, mutta tuntuu vain etten yksinkertaisesti jaksa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitkään ooletkin jaksanut tätä projektia, ja hieno on saavutuksesi. Onnea siitä!

Uskon vahvasti, että ihmisen on hyvä kuunnella oloaan. Jos tuntuu siltä, että on tauon paikka on se myös hyvä ottaa. Päätöksesi pysyä satasen alapuolella kuulostaa hyvältä - kerran saavutetusta ei kannata päästää irti. Itse tiedän kokemuksesta, miten helposti paino hiipii takaisin ellei ole tarkkana.

Toivotan sinulle kaikkea hyvää! Kiitos, että olet jakanut matkasi kanssamme. Ja nyt: nauttikaammme kesästä!

sotanorsu kirjoitti...

Lämmintä ja hauskaa juhannusta, Calathea! Vietä oikein rentouttava, ja inspiroiva laihdutusloma, olen kyllä vapaata ansainnut pitkällä taipaleellasi. :)

LPP kirjoitti...

Vau mitä lukuja olet lomalla saavuttanut.

Anonyymi kirjoitti...

Mie kanssa jämähtänyt ja päätin lyödä hanskat tiskiin. Sul ei todellakaan näytä niin tapahtuneen edes kesälomalla. Hienoa! Yritän itekin tässä tsemppasta takasin pyörän selkään. Ajattelin viettää pari kevyt päivää viikossa ja muuten ottaa vähän löysemmin. Saas nähä toimiiko tämä strategia paremmin. Hyvää kesää!

Merihumma kirjoitti...

Hei,

uusi lukija kurkkii täällä :)

Olen aika samoissa mitoissa kanssasi, joten kirjoituksesi kiinnostavat kovasti. Monet kirjoittamasi tunnot ovat niiin tuttuja.

Itse omaan pitkän ja epäonnnistuneen laihdutusyrityshistorian. Olen kokeillut kaikkea Paikkareista lautasmalliin ja paastoon pitkän matkani varrella... Nyt olen kuukauden verran ollut VHH:lla ruokavaliolla ja pakko myöntää, että käsittämätöntä kyllä se toimii ainakin minulla.

Blogini osoite on merihumma.blogspot.com, jos kiinnostaa joskus poiketa lukemassa mietteitäni :-)

Oikein hyvää kesää sinulle! Nostan hattua sinnikkyydellesi.

terv. merihumma

Anonyymi kirjoitti...

Merihummalla oli mielenkiintoinen sivusto myöskin. Kommentin jättäminen ei tosin onnistunut mitenkään.

Kaloriina kirjoitti...

Samat tuntemukset mullakin. Ei vaan jaksaisi tsempata ittiä, vaikka joka maanantai vaakalle noustessa sitä haluaisikin nähdä miinusta eikä plussaa. Pidä pieni tauko, mutta älä repsahda liikaa. Aloittaminen voi muodostua liian hankalaksi, jos liian paljon unohtaa...

hipsiäinen kirjoitti...

Tauko ei varmasti ole pahasta, jos tosiaan tuntuu, ettei vaan jaksa. Sit kun taas jaksaa, niin kyllä se homma lähtee taas luistamaan.

Sitäpaitsi 20 kg pudotus vuoden aikana on ainakin mun mielestä todella hieno saavutus. Voit ottaa vaikka pienen tauon palkinnon kannalta. Kunhan tauko ei venähdä liian pitkäksi. ;)

Mukavaa kesää!