keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Uusi alku ja loppu

Mitähän sitä kehtaisi tänne taas kirjoittaa?

Aamulla istuin bussissa ja päättäväisin mielin ajattelin, että tänään sen on taas alettava. Tänään ryhdyn syömään kohtuudella ja terveellisesti. Tänään sille ei ole mitään estettä, päinvastoin tänään on loistava päivä aloittaa.

Se päivä oli niin kauan, kunnes lounaalla oli tarjolla kahta herkullista pääruokavaihtoehtoa ja jälkiruoaksi kakkua. Päivälliselläkin tarjoiltua vaaleaa leipää upposi suuhuni kolmin kappalein. Että se siitä hyvästä ajatuksesta sitten.

Illemmalla kävin kaupassa ja ihan tosissani jouduin taistelemaan, että ostan vain ne suunnittelemani hedelmät ja säilykkeet, enkä yhtään jäätelöä, juustoa, sipsiä tai matsikaljaa illaksi.

Heti kun pääsin kotiin söin hädissäni kolme nektariinia, omenan ja appelsiinin. Etten nyt vain riutuisi nälässä kun en saanutkaan jätskiä.

Kauppareissulla kävin myös muutamassa rättikaupassa sovittelemassa vaatteita. En mahtunut edes tavallisiin XXL-koon vaatteisiin. Onneksi nyt on muodissa kaikenlaisia jättikokoisia paitoja yms. jotka mahtuvat minullekin, mutta joiden sisällä minä yhä näytän jättikokoiselta.

Sovituskoppimasennukselta en tietenkään välttynyt. Höllyvät löllyvät ihrat vaan jäivät kummitelemaan peilistä varmaan vielä seuraavaakin asiakasta. Todella ällöttävää. Läskien lisäksi minua on siunattu huonolla iholla, rasvoittuvalla tukalla ja kurjalla naamalla, niin yritä siinä sitten olla jotenkin.

Eilen kävin kyllä lenkillä, kivat mulle.

tiistai:
kävely/hölkkä 60min, 6,5 km

8 kommenttia:

Daami D. kirjoitti...

Minun on jotenkin tosi hankala uskoa, ettet mahtuisi kauppojen vaatteisiin! Mä itse oon sua 20kg isompi ja mahdun ihan kivasti XXL-koon vaatteisiin (vaatteesta riippuen 50/52, joskus jopa 46/48).

Ja sitä varsinkin on hankala uskoa, että sulla muka joku kurja naama olisi. Höpö höpö, häntä pystyyn =)

Calathea kirjoitti...

Omenainen: Ei kyse oikeastaan ollutkaan siitä mitä kehtaan ja mitä en.

Mutta kieltämättä tunnen olevani jonkinlainen petturi, kun tässä blogissa ei enää seuratakaan kilojen putoamista...

Tsemppiä itsellesikin!

Daami D: Mahdun niihin, jos mitoitus on reilu. Mutta jonkun tavallisen mallisto XXL-koot on mulle yhä liian pieniä.

Täti Punaruskea kirjoitti...

Sinä olet pudottanut jo paljon painoa. Nyt on varmaan menossa tasapainotteluvaihe. Elimistö totuttelee uuteen painoon. Vaihetta voi kestää pitkäänkin ja takapakkeja tulee, usein.

Odottele kärsivällisesti, älä päästä painoa kuitenkaan nousemaan.

Jonain päivänä jaksat taas aloittaa isomman duunin.

Calathea kirjoitti...

Täti Punaruskea: Tasapainottelua on ollut jo muutaman kuukauden. Nyt vaan näyttää pahasti siltä, että painokäyrä lähtee nousuun. Olen sentään kiinnittänyt siihen huomioni ja ainakin yritän tehdä asialle jotain.

Jostain syystä sinun blogisi on jäänyt minulta lukematta pitkän aikaa, hyvä että nyt sain taas linkin siihen.

Anonyymi kirjoitti...

oletkos kokeillut vitamiineja?? Ne vievät minulta ylenpalttisen makeanhimon.

T:Liian paksu perhoseksi

sotanorsu kirjoitti...

Onnittelut hyvästä hölkkälenkistä.

Miten sitä motivaatiomoottoria saataisiin taas käyntiin sinulle? Olet pudottanut paljon painoa, hieno saavutus. Väistämättä sitä välillä tulee sellaisia vaiheita, ettei vain jaksa. Toivon kovasti, että pääset masentavien ajatusten yli! Koska taito laihduttaa sinulla kyllä on, upeat tuloksesi siitä kertoo.

Ja kyllä kehtaat kirjottaa, vaikka miten pitkän ajan ja millaisten repeilyjen jälkeen. Tämä on sinun blogisi, ja projekti on sinun terveyttäsi ja elämääsi varten, eikä ihmiselo ole pelkkiä tähtihetkiä. Siihen ei ole kenelläkään mitään nokan koputtamista! Ja joka kerta, kun jaksat jatkaa, kroppasi kiittää.

Voimia!!

Calathea kirjoitti...

Liian paksu perhoseksi: Nappailen vitamiineja aina kun muistan. En usko että niillä on vaikutusta mielihaluihini.

Sotanorsu: "taito laihduttaa sinulla kyllä on" Niinpä! Yritän nyt saada kiinni siitä.

Mansikka Sport kirjoitti...

Noh, pitää vaa ottaa niskasta kiinni ja mennä uimaan, salille tai lenkille..hyvää siit tulee ;)