keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Mutun voimalla

Vaaka ilmeisesti päätti, ettei enää aio ilmoittaa yli 100kg meneviä lukuja. Selvä se sitten on, ollaan ilman vaakaa. Tässä on nyt valtava riski tapahtua mitä vaan, mutta katsotaan. Voi tosin olla, että vaa'attomuus alkaa ahdistaa jo heti huomenna ja uudet paristot on hankittava.

Ensi viikolla arkeni muuttuu kuitenkin radikaalisti. Aktiivisuustaso nousee ja ruokailut muuttuvat totaalisesti. Nyt olisi hyvä vaihe suunnitella tarkkaan syömiset, ettei tilanne karkaa siihen, että päivällä syön vain vähän jotain epämääräistä ja illalla raskaan päivän jälkeen haalin kaupasta kaikenmaailman valmisteita ja herkkuja kiljuvaan nälkääni. En vain koskaan ole osannut suunnitella syömisiäni ja vaikealta se tuntuu nytkin. Mutta pakko.

Superiso kiitos kaikille tsempistä! Ilman tätä blogia en varmaan välittäisi itsestäni sitä vähääkään mitä nyt..

6 kommenttia:

A.KUVATUS kirjoitti...

Itsensä kokeminen rakastamisen arvoiseksi on elämän parantavin voima. Vaikka sitä olisi edes hippunen, älä siitä luovu!

x kirjoitti...

Mä on alkanut yrittämään proteiinipatukoiden käyttöä... Eli jos en kerkeä syödä terveellistä lounasta --> padukkaa tai jos ennen kotiinlähtöä / kotona lasten kirkuessa kerkeä keskittymään syömiseen --> taas padukkaa. Ongelmatilanne on sit illalla, kun muksut jo nukkuvat. Sitä yritän taklata menemällä itsekin nukkumaan telkan töllötyksen ja syömisen sijaan. Saas nähdä kuinka käy, mutta noi protsupatukat (á ~150-250 kcal) vievät kyllä tota syömisen himoa aika hyvin pois, sen olen jo huomannut.

Täti Punaruskea kirjoitti...

Vaa'attomuus on vaarallista!, huomautan vain.

sotanorsu kirjoitti...

Kyllä tuntui itselläkin alkuun ihan kamalalta alistua siihen, että täytyy suunnitella ruokaileminen, melko tarkkaankin välillä.

Mutta lohdutuksen sana, kyllä se aikanaan siitä helpottuu, ja sujuu lopulta ihan yhtä ajattelematta, kuin se huonompikin ruokavalio.

Täytyy vaan hyväksyä se, et muutokset ottaa aikansa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että sait minut innostumaan - minäkin haluaisin vaa'an, joka ei näytä kolminumeroisia lukuja :)

Ensi viikko kuulostaa kohdallasi hurjalta, myös mahdollisuuksien suhteen. Aatteles, jos saisit syötyä terveellisesti -- rankkaan työhön yhdistettynä painon reilu pudotus olisi varma.

Nyt pois itseinhot ja -säälit! Tee mielummiin jotakin sellaista, mikä tuo sinulle iloa (ruokaa lukuunottamatta!) Elämä on täynnä ihania asioita, joista pitää iloita. Myös meidän lihavien elämä :)

Oikein hyvää ja aurinkoista viikonloppua Sinulle!

paula kirjoitti...

Ei tarvitse vaakaa, mutta tuoteselosteet kannattaa lukea kunnolla. Jäätelöstä kun valitset lisäaineettomia, esim Mövenpickissä ei ole E407, jolla menee maha sekaisin ja kurkku kipeeksi (ruskolevää) ja iho (pahin kai E471?) pilalle , saat syödä luomujuustojakin (jätä pois syanidisuolavalmisteet E536 ja E535, ne turvottaa - esim Maldon on hyvää!) ja sipsit voit unohtaa kokonaan, koska niissä on yleensä glutamaatteja. Luomulihaa voit napostella niiden sijasta, eikä turvota. Ne vieraat aineet kun kerää nestettä hirvittävästi!