sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Häviäjä

*syvä huokaus*

En muistanut käydä perjantaina aamuvaa'alla, mutta tänään vaaka näytti aamiaisen jälkeen 102kg, joten reippaasti kolmenumeroisessa ollaan. Mitä tässä voi sanoa?

Ei niitä tuloksia ennenkään tullut sipsejä, piirakoita, jäätelöä, karkkia, kaljaa ja kaikkea mahdollista liikaa syömällä, eikä tämä dieetti toimi vieläkään.

Taidan olla stereotyyppinen esimerkki laihduttajasta, joka ensin pudottaa painoaan kovalla vaivalla ja pian lihoo ne takaisin korkojen kanssa.

Lauantaina kävin lenkillä... hip hurraa.
kävely 75min, 7,3km

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä, tiedän millainen tuo pettymyksen tunne on :(

Minä laihdutin itseni normaalipainoon ja pakka levisi käsiin sillä seurauksella, että lihoin lopulta takaisin aloituslukemiin ja muutaman kilon ekstraakin.

Joten taas ollaan dieetilla, toivottavasti tällä kertaa viimeistä kertaa... Jojoilu on tuhoisampaa keholle kuin pysyä ylipainoisena/normaalipainoisena - kuinka nyt sitten onkaan.

Memphis Black kirjoitti...

Samoissa vesissä uidaan täällä. Kesäloma takana, eikä hajuakaan enää siitä millä raiteilla tämä juna kulki ennen lomaa.

Reilut kolme kiloa takapakkia toistaiseksi, ja hakusessa on se rutiini edelleen.. Syömiset karkaa, liikunta tuntuu pakkopullalta..

Mutta kyllä se tästä lähtee vielä. Usko pois, nyt ei perkele enää luovuteta! Tsemppiä, oikeasti!

Calathea kirjoitti...

Anonyymi: Niinpä, minäkin olen elämäni aikana lihonut ja laihtunut varmaan kymmeniä kiloja ees taas. Olisi korkea aika saada tämä jojoilu kuriin.
Tsemppiä sinullekin!

Memphis Black: Nyt ei luovuteta, mutta edetään hyvin maltillisesti. Onnea vaan että löydät taas oikean raiteen itsekin!

Maddy kirjoitti...

Kauhiasti voimia. Tiedän tunteen<3

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on sulle vinkki joka ehkä toimii näin kesäloman jälkeenkin. Jätä sokeri minimiin ruokavaliosta se kuulostaa helpolta mutta saattaa osoittautua hankalaksi. Tottakai joskus on mahdollista herkutella ja tässäkin asiassa on muistettava kohtuus. Liikunta ja muuten hyvä ruokavalio on tietenkin muistettava. Oletko muuten käynyt lääkärissä juttelemassa? Tämä vinkki tuli siitä kun tuttavalle sanottiin lääkärissä että arvot ovat aika korkeat ja hän teki näin ja laihtuu ja arvotkin ovat paremmat. Pikkuhiljaa hyvä tulee. Yrittänyttä ei lannisteta ja Paistaa se aurinko risukasaankin. t. Kokemusta on

Iida kirjoitti...

Tsemppiä!
Kyllä se siitä!