perjantai 25. syyskuuta 2009

Haluan

Täällä vatsa vaan kasvaa siihen tahtiin, että se on jo tiellä istuessakin. Oikeasti, taisi ne viisi kiloa asettua suoraan tuohon rintojen alle.

Koska laihduttaminen on tällä hetkellä jotain utopiaa, otan vastaan Sotanorsun haasteen ja kerron viisi asiaa, jotka saattaavat vielä joskus motivoida minut palaamaan kohtuuteen.

1)Haluan tavata (uusia) ihmisiä ilman, että ensimmäiseksi häpeän ulkonäköäni ja ajattelen, millaisena läskinä laiskimuksena ne minua pitävät.

2)Haluan, etten koskaan joudu enää jäämään pois jostakin vain siksi, että häpeän omaa vartaloani niin paljon. Esim. valokuvat, yhteissauna, yökerhot, treffit, kuntosalit, huvipuistolaitteet, mikä vain julkinen esiintyminen...

3)Haluan pukeutua juuri sellaisiin vaatteisiin kuin haluan - vain koska mahdun niihin!

4)Haluan harrastaa hyvää seksiä.

5)Haluan löytää oikean minäni jostain tämän läskin takaa.

2 kommenttia:

Sotanorsu kirjoitti...

Hei Calathea! Hienoa, että sinäkin otit haasteen vastaan, ja aloit pohtimaan, mitä laihdutukselta haluat ja toivot. Aika samansuuntaisia toiveita meillä kaikilla, kropasta halutaan sellainen joka mahdollistaa asioita, sen sijaan, että se vaikeuttaisi.

Itseluottamus parantaa varsinkin seksielämää. Vahvempi kroppa kyllä tekee hommasta paljon mukavampaakin! Ei siis todellakaan mikään turha toive.

Tsemppiä toiveiden tavoitteluun, toteutukoon ne kaikki!

Cat kirjoitti...

Hei Calathea!

Oletko tutustunut happo-emästasapainoon? Sen mukaan ylipaino johtuu kehon liiallisesta happamuudesta - eli ylipaino ei ole rasva, vaan happamuusongelma. Olen kuullut, että kun keskittyy siihen, muuttaa kehon emäksiseksi niin paino palautuu ihannepainoon.

Ericin sivusto - hän kuulemma pudotti 30 kg InnerLight-ohjelmalla puolessa vuodessa ja muutkin on tehnyt saman - kuulemma terveellinen tapa pudottaa painoa.

katsasta ja lue kirja aiheesta pH-tasapaino avuksi painonhallintaan - löytyy kirjastoista.

www.ph-tasapaino.fi